top of page

BOK

Rensa, organisra och inred
-för ett liv i balans och harmoni

..

..

OM

Vad boken handlar om

.

Förvandla ditt hem till en plats av välbefinnande genom att rensa, organisera och inreda med känsla och feng shui. Ditt hem och din omgivning påverkar ditt mående mer än du kanske tror. Genom att rensa med känsla får du möjlighet att gå igenom dina saker och samtidigt forma både ditt hem och ditt liv. Tillsammans med de tankar om energi, balans och symboler som finns inom feng shui kan du hitta ett harmoniskt lugn och skapa ett hem att verkligen trivas i. Boken är tematiskt upplagd, så att den som läser steg för steg kan styra sitt liv i önskad riktning med hjälp av konkreta uppgifter och checklistor.

IMG_7571.JPG

Stöd vårt arbete

Köp boken direkt av oss!

Vi signerar, skriver personlig hälsning och skickar den till dig med posten.

200 kr eller 2 st för 350 kr (exkl. frakt)

..

.

INNEHÅLL

Bokens olika kapitel

DEL 1

LIVET 

-Livets möjligheter

-Livets målbild

DEL 2

RENSA

-Rensa med känsla

 

DEL 3

ORGANISERA

-Organisera för sinnesro

 

DEL 4

INRED

-För energi

-För balans

-Stärkande symboler

-För harmoni

 

DEL 5

RESAN

-Resan fortsätter

 

IMG_8939.jpg

En hälsning från oss

Hej!

Det är vi, Clara & Isabell, som har skrivit boken Rensa, organisera och inred - för ett liv i balans och harmoni. Som tidigare socionom och präst har vi en unik ingång i organisering-/inredningsbranschen. Vi lägger stort fokus vid att skapa fysiska miljöer som stöttar dig och ditt välbefinnande. 

I boken får du följa de tre karaktärerna Vera, David och Stella som alla bestämt sig för att förändra sina hem genom att rensa, organisera och inreda. De befinner sig i olika livsfaser och har helt olika behov. Vår uppgift i boken är att guida dem och ge våra professionella råd för att de ska lyckas skapa ett harmoniskt hem som matchar deras respektive personlighet.

 

Vi hoppas att du som läser boken ska känna igen dig i de utmaningar som Vera, David och Stella möter, och att du kan dra nytta av alla de tips och råd som finns i boken. 

Köp boken direkt av oss!

Vi signerar, skriver personlig hälsning och skickar den till dig med posten.

200 kr eller 2 st för 350 kr (exkl. frakt)

bottom of page