FÖRELÄSNINGAR / WORKSHOPS

Jag håller föreläsningar, workshops och event för både större och mindre grupper. Privata tillställningar, arbetsplatser eller i samarbeten med andra företagare. Här kan du läsa mer om de vanligaste föredragen. De håll ibland öppna för allmänheten men kan även bokas av ett slutet sällskap. Upplägget anpassas självklart till den målgrupp det gäller och vi diskuterar tillsammans fram upplägg utifrån förväntningar, önskemål och förutsättningar. Tid kan variera från en föreläsningar på 90 min till ett event på 2-3 timmar eller en halv-/ eller heldag med paus för mat och fika. 

Kontakta mig för prisinformation. 

 

Använd mig om du letar du efter någon som kan inspirera och få vem som helst till att bli sugen på att börja rensa och organisera. Jag ger dig nya perspektiv på hur en utrensning kan vara ett magiskt självcoachande verktyg. Jag förmedlar också vikten av att reflektera över var som gör dig lycklig, hur du vill leva ditt liv och att ge mer kärlek till oss själva, våra medmänniskor och till planeten. 

Clara och Isabell ni är fantastiska!

Det var så roligt att träffa er! Tack för en mysig och givande workshop!

Är för fullt inne i min KonMari-process och jag älskar det!

 

Clara föreläste på Maricare Hälsocentrum och vi hade fullsatt med supernöjd publik. Roligt inspirerande och tänkvärt. Clara bjuder på sig själv och är en duktig inspiratör. Tack!

Här kommer du kunna hitta information om aktuella föreläsningar, workshops och events som du kan anmäla dig till: 

JUST NU INGA ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR ELLER EVENT.

Förslag

RENSA MED KÄNSLA

Jag delar gärna med mig av min passion för att rensa! Under en föreläsning lär jag ut hur du kan göra en strukturerad och effektiv utrednings i ditt hem samtidigt som jag alltid vill lämna utrymme för diskussioner, övningar samt delar personliga berättelser om hur rensning hemma förändrat människors sätt att tänka. Tankeväckande och inspirerande! 

KONMARI, FENG SHUI & PERSONLIG UTV.

En workshop om rensning, organisering och inredning med feng shui. Vi pratar om hur du kan använda hemmet som redskap för att arbeta med din personliga utveckling. Jag och feng shui konsulten Isabell Svan delar med oss av våra respektive expertområden. Teoretisk kunskap varvas med självreflektion, delande av personliga erfarenheter men framförallt läggs fokus på praktiska övningar med allt från meditation till att vika kläder. Workshopen innehåller tre delar:

HITTA HJÄRTAT - Drömmar, visioner & livsmål. Att leva från sin innersta längtan.

BALANS & LYCKA I HEMMET - Det förlösande i att rensa & skapa balans i heminredningen & livet.

ORGANISERA FÖR LIVET - Metoder för att skapa ordning i hemmet & livet.

RENSNINGSFEST PÅ ARBETSPLATSEN

Är ni ett företag eller organisation som behöver skapa en bättre ordning och arbetsmiljö i era lokaler? Kombinera en inspirationsföreläsning om hur du rensar och organiserar arbetsplatsen på optimalt vis med att starta en ordentlig rensninsfest! Efter föreläsningen får alla medarbetare börja rensa och skapa ordning på sitt eget kontor eller arbetsplatsens gemensamma lokaler. Det kan vara ett inspirerande och glädjefyllt inslag på exempelvis en friskvård-/temadag. Förena nytta med nöje!