FÖRETAG

Är ni ett företag eller organisation som behöver skapa en bättre ordning i era lokaler? Låt mig inspirera och vägleda er till att skapa en organiserad och harmonisk arbetsmiljö! 

 

Jag håller föreläsningar och workshops för företag. Upplägget anpassas självklart till den arbetsplats det gäller och vi diskuterar tillsammans fram upplägg utifrån förväntningar, önskemål och förutsättningar. Tid kan variera från en föreläsning på 90 min till en workshop på 2-3 timmar, eller en heldag med paus för mat och fika. 

Tillsammans med feng shui-konsulten och inredaren Isabell Svan kan vi hjälpa er omvandla era kontor, personalrum eller övriga utrymmen med smart förvaring, möbler och inredning som går hand i hand med varumärke, stil och behov. Läs om oss 

Vill du boka? Eller ha mer 

information om pris & upplägg?

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Under en föreläsning lär jag ut grunderna i KonMari-metoden med fokus på att skapa en organiserad och harmonisk arbetsmiljö, samtidigt som jag lämnar utrymme för diskussioner, övningar samt delar med mig av vad ordning har för effekter för vårt egna och arbetsplatsen välmående. Tankeväckande och inspirerande! 

WORKSHOP - RENSNINGSFESTEN

Inspirationsföreläsning + genomförande

Rensa och organisera arbetsplatsen 

 

Kombinera en inspirationsföreläsning om hur du rensar och organiserar arbetsplatsen på optimalt vis med att starta en ordentlig rensninsfest! Efter föreläsningen får alla medarbetare börja rensa och skapa ordning på sitt eget kontor eller arbetsplatsens gemensamma lokaler. Det kan vara ett inspirerande och glädjefyllt inslag på exempelvis en friskvård-/temadag där vi tillsammans utformar en bättre arbetsmiljö. Förena nytta med nöje!

FÖRETAGSKONSULTATION 

Överlämna arbetet till os och luta er tillbaka! Vi inleder vår kontakt med att samla in fakta om er vision, arbetsplatsens behov och budget. Vi presenterar en moodboard med förslag på möblering, kulörer, förvaring och inredning. När ni godkänt förslaget gör vi alla inköp som behövs och kommer till er för att färdigställa slutresultat åt er. Njut av en balanserad och harmonisk inredning inspirerad av läran om feng shui! 

5 ANLEDNINGAR ATT 

ORGANISERA OCH INREDA ARBETSPLATSEN

  • Trivsam och harmonisk arbetsmiljö 

  • Minskar stress och ökar välmåendet

  • Bättre fokus och tidseffektivt

  • Hittar dina saker utan att leta.

  • Ger ett professionell intryck hos dina kunder

ALLTID FASTA PRISER/

OFFERT PRESENTERAS

TRYGGT & SÄKERT MED CERTIFERADE KONMARI-/ FENG SHUI KONSULTER