top of page

HJÄLP ATT RENSA

Hem-konsultation

SolClara.se--13.jpg

HEMBESÖK

Hur går det till?

.

Som rensningscoach & certifiterad KonMari-konsult kan jag lära dig att rensa effektivt och strukturerat för magiska resultat i hela ditt hem. Under en hem-konsultation är fokus att ge dig praktisk hjälp att plocka fram, sortera, rensa, samt att packa för att få iväg ägodelar du gör dig av med. Jag vägleder och coachar dig steg för steg genom hela rensningsprocessen. Jag hjälper dig formulera din målbild och komma fram till en rimlig tidsplan för din utrensning. Självklart kan du även använda mig som ett bollplank för att komma fram till hur du kan optimera dina förvaringsutrymmen och organiserar dina kläder och saker på bästa sätt.

KONTAKT

Kontakta mig via mejl om du behöver hjälp att rensa.

BEHOVSANALYS

Vi bokar in en telefontid för att gå igenom dina frågor, behov och önskningar.

HEMBESÖK
4tim - 8tim

Vid ett första besök gör vi en rundvandring i ditt hem, pratar om din målbild och går igenom villkor och rensningsmetoden som du kommer använda dig av.  Sedan fokuserar vi på att själva genomförandet. 

BLI AV MED SAKERNA

Vi kommer överens om hur du enklast gör dig av med ägodelarna du rensar bort. Jag kan hjälpa dig att köra till återvinningen eller boka andra tjänster som underlättar din rensningsprocess.

En resa som förändrar hemmet och livet

..

PRIS

Vad kostar det?

En konsultation pågår vanligtvis i fyra timmar och kostar då 2 000 kr med RUT-avdrag (50%). Om RUT-avdraget inte kan nyttjas är kostnaden 4 000 kr. Kostnad för resor kan tillkomma.

För dig som bestämt dig för förändring på riktigt.
Var fjärde konsultation får du 50% rabatt på arbetskostnaden.


För enskilda hem-konsultationer utför jag uppdrag i Östergötlands län och i Stockholm med omnejd. Större uppdrag i hela Sverige.

MÖJLIGHET ATT NYTTJA DITT RUT-AVDRAG 

ALLTID FASTA PRISER

 TRYGGT & SÄKERT MED EN CERTIFERAD KONMARI-KONSULT

SILVER_CONSULTANT.png

Vad tycker tidigare kunder?

IMG_4312.JPG

Linnea, 31

KUND I ÖSTERGÖTLAND
Första metoden som har håll mitt hem i ordning i flera månader efter att jag är klar. Att få ha Clara vid sin sida är guld värt. Hon har gett en hjälpande hand och bidragit med sina tips för att jag verkligen skulle få ett hem som passar mitt liv. Nu flyter vardagen mycket lättare när man vet var tallting finns och all tid man ägnat åt att plocka grejer är borta. 

 

 

IMG_4311.JPG

Olivia, 36

KUND I UMEÅ

Claras var hos mig under fyra dagar. Hon har ett otroligt lugn, är strukturerad och effektiv samtidigt som hon har en medkänsla. Hon såg mig både gråta och skratta men hon hade ett lugn som speglade av sig i mig under dessa dagar som jag upplevde var kaotiska och otroligt intensiva. Jag är tacksam för dessa dagar och för Claras tålamod.

SolClara.se--10.jpg

En hälsning från SolClara

Drömmer du om ett lättare liv fritt från överflödiga prylar? Ett hem där du enkelt hittar alla dina saker och trivs med varenda kvadratmeter av ditt hem? Grunden till ordning och harmoni i ett hem börjar med att rensa. Det är just därför jag uppmuntrar till att fokusera på rensningen. 

 

Personer som anlitar mig har tröttnat på nödlösningar och är redo för en större utrensning, där du stegvis går igenom allt du äger.  Tillsammans kommer vi snabbt och enkelt igång med den förändring du önskar skapa i ditt hem. Jag hjälper dig få ordning på allt ifrån dina kläder till alla saker som kan tänkas finnas i ditt hem. Jag kan vara med dig hela vägen eller under vissa tillfällen. Resultatet? En organiserad och harmonisk tillvaro som syns och känns både i dina yttre och inre rum!

Med mig vid din sida

EFFEKTIVT & STRUKTURERAT
Du kommer sparar både tid och energi med professionell hjälp.


 

PERSONLIG COACHING
Att du kommer vidare när du möter dina utmaningar i processen.


 

PROFESSIONELL VÄGLEDNING
Du kommer lära dig rensa metodiskt för en grundlig ordning i hela ditt hem. 

 

PRAKTISK HJÄLP 
Du får hjälp att plocka fram, organisera och packa dina ägodelar. 


 

BLI AV MED ALLT ÖVERFLÖD
Du kan smidigt skänka, sälja, slänga och återvinna dina kläder och saker.


 

PERSONLIGA RÅD
Att du kan organisera och optimera dina förvaringsutrymmen.

Ibland orkar man inte,

ibland är det bara skönt att lämna över styrningen till någon annan.

Om du länge velat och längtat,

men fortfarande kämpar med att komma igång eller komma vidare. 

Du bestämmer hur många konsultationer som passar dig.

bottom of page