2020/04 RADIO

 

P4 MORGON

KonMari-konsulten bjuder in till rensningsfest!

Flygbolaget Finnair har skapat trevlig läsning till flygresan. Läs om mig 

2020/04/10 PRESS

VÅRRENSA

Ta tag i vårrensningen, inte minst i dessa isoleringstider. Några tips om hur du går till väga och vad som är på gång hos SolClara.  

2019/07 PRESS

 

FINNAIR

OFFICE HACKS - KONMARI-ING YOUR WORKLIFE​

Flygbolaget Finnair har skapat trevlig läsning till flygresan. Läs om mig och konsult-kollegan Karin Socci från New York i tidningen Blue Wings. Kan rensning hjälpa dig blir mer produktiv på arbetsplatsen? Och hur rensar du digitalt?  

2019/09/06 PRESS

 

VÄSTERBOTTEN KURIREN

VAD GÖR DIG LYCKLIG PÅ RIKTIGT?

Den 8 september föreläste jag i MVG köpcentrum i Umeå. Inför föreläsningen skrev Västerbotten ( VK) ett inlägg om mig och KonMari-metoden. 

 

HEMTREVLIGT

2019/06/17 PRESS

INREDA LIVET - 3 TIPS HUR DU SKAPAR ETT HEM

I BALANS MED KONMARI OCH FENG SHUI 

Tillsammans med Feng shui konsulten Isabell Svan har jag skapat en onlinekurs som går att beställa via Hus & Hem. I det här inslaget berättar vi mer om kursen och vårt koncept Inreda livet. 

2019/04/27 PRESS

INREDNINGSPODDEN

Emelie Sundberg driver podden där hon besöker personer inom inredningsbranschen. En vacker vårdag i april kom hon hem till mig. Vi pratade självklart om KonMari och går in på djupet för att förstå vad metoden verkligen innebär. Vi pratade också om mitt hem och min personliga resa med KonMari. 🎧✨  

2019/04/15 PRESS

VÅRSTÄDA: KONMARI EXPERTENS BÄSTA TIPS

FÖR ATT SKAPA ORDNING

Tidningen ELLE Decoration skriver om vad jag uppskattar mest med KonMari-metoden och delar mina 5 bästa tips inför vårstädningen!  

2019/04/15 PRESS

VÅRSTÄDA: KONMARI EXPERTENS BÄSTA TIPS

FÖR ATT SKAPA ORDNING 

Tidningen MåBra skriver om vad jag uppskattar mest med KonMari-metoden och delar mina 5 bästa tips inför vårstädningen!  

2019/03/24 TV

 

NYHETSMORGON

I samband med den årliga trenden att vårstäda fick jag gästa TV4 studion för att prata om KonMari-metoden. I media står gärna KonMari-vikning och organisering i fokus men med Anders Pihlblad som programledare fick jag chansen att prata kort om hur man rensar med metoden och även den djupare filosofin bakom KonMari.

2019/03/12 PRESS

CLARA VILL FÖRÄNDRA LIVET - MED STÄDNING

Lokaltidningen Bromma Direkt var på besök hemma hos mig. De var både nyfikna på mig, mitt hem och såklart KonMari-metoden. Vi diskuterade hur rensning och livet hör ihop. Här finns också flera bilder från mitt hem.    

2019/02/21 PRESS

STÄDGURUN SOM BLEV ETT VÄRLDSFENOMEN

Di Weekend gjorde ett stort reportage om KonMari-metoden och grundaren Marie Kondo, men intervjuade även mig om mitt företag SolClara. Läs om hur Marie Kondo byggde upp sitt affärsimperium kring sin filosofi i den här artikeln.

2019/02/21 PRESS

CLARA RENSAR I RÖRAN MED POPULÄR METOD

Den lokala tidningen i Östergötland besökte mig när jag befann mig i Östergötland hos mina föräldrar. Jag visar stolt upp min mammas garderob. En personlig artikel om mig och mina tankar kring KonMart filosofin.

MEDVERKAT I

SolClara

Epost info@solclara.se

Telefon +46 761330969

  • Solclara.se
  • Solclara.se
  • Inreda Livet