OM MIG

Jag heter Clara och är i grund och botten socionom med erfarenhet av arbete med psykiatri och neuropsykiatri. Intresset för att rensa och skapa trivsamma miljöer har funnits med mig så länge jag kan minnas. 

 

Jag är utbildad och certifierad Silver KonMari-konsult,  vilket betyder över 300 registrerade timmar kund-konsultationer där jag hjälpt privatpersoner att rensa  med KonMari-metoden. Utifrån min utbildningsbakgrund är jag van att möta dig som är i en förändringsfas och kan erbjuda professionell vägledning och trygghet hela vägen från din målbild till färdigt slutresultat.

 

Jag startade SolClara år 2018 efter att själv ha rensat mitt hem så grundligt att jag mer än halverat antalet ägodelar och upptäckt hur kan ha effekt på både våra hem och liv. Rensningen hjälpte mig upptäcka mina värderingar och att förändra min livsstil, vilket lett till ett lättare liv på flera sätt. 

 

Namnet SOLCLARA är en blandning mellan mitt förnamn och min passion för att arbeta med hemmet och livet. Det är just kombinationen att hjälpa människor att förändra sin tillvaro och samtidigt se omvandlingen som sker när ett hem, lokal eller arbetsplats går från kaos till ordning som får mig att älska det jag gör. Det gör skillnad både utsidan och insidan. Den SOLCLARA kombinationen helt enkelt. 

CLARA JOHANSSON

 

FAKTA

SolClara är ett konsultföretag där välbefinnande, medvetenhet och hållbarhet är ledorden för att rensa och organisera fysiska miljöer. Min bakgrund och erfarenhet av hur hemmet och livet hör ihop gör mig unik på marknaden, både som föreläsare och som ordningskonsult.  

 

UTBILDNING 

Certifierad KonMari-konsult London 2018 

 

Diplomerad coach Stockholm 2018 

Examinerad socionom 2013

 

KONTAKT 

info@solclara.se 

INSTAGRAM 

@solclara.se

MEDVERKAT I

SolClara

Epost info@solclara.se

Telefon +46 761330969

  • Solclara.se
  • Solclara.se
  • Inreda Livet

Håll koll på vad som händer hos SolClara! Ta del av inspiration, nyheter och erbjudanden.