OM MIG

Jag heter Clara och är i grund och botten socionom med erfarenhet av arbete med psykiatri och neuropsykiatri. Intresset för att rensa och skapa trivsamma miljöer har funnits med mig så länge jag kan minnas. 

 

Jag är utbildad och certifierad Silver KonMari-konsult,  vilket betyder över 300 registrerade timmar kund-konsultationer där jag hjälpt privatpersoner att rensa sina hem. Utifrån min utbildningsbakgrund är jag van att möta dig som är i en förändringsfas och kan erbjuda professionell vägledning och trygghet hela vägen från din målbild till färdigt slutresultat.

 

Jag startade SolClara år 2018 efter att själv ha rensat mitt hem så grundligt att jag mer än halverat antalet ägodelar och upptäckt hur kan ha effekt på både våra hem och liv. Rensningen hjälpte mig upptäcka mina värderingar och att förändra min livsstil, vilket lett till ett lättare liv på flera sätt. 

 

Namnet SOLCLARA är en blandning mellan mitt förnamn och min passion för att arbeta med hemmet och livet. Det är just kombinationen att hjälpa människor att förändra sin tillvaro och samtidigt se omvandlingen som sker när ett hem, lokal eller arbetsplats går från kaos till ordning som får min inre sol att skina. Det gör skillnad både utsidan och insidan. Den SOLCLARA kombinationen helt enkelt. 

CLARA "SOLCLARA" JOHANSSON

 

FAKTA

SolClara är mitt eget personliga företag där välbefinnande, medvetenhet och hållbarhet är ledorden för att rensa och organisera inre och yttre rum. Min bakgrund och erfarenhet av hur hemmet och livet hör ihop gör mig unik på marknaden, både som föreläsare, konsult och coach.  

 

UTBILDNING 

Certifierad KonMari-konsult London 2018

(officiellt certifierad av Marie Kondo - KonMari media Inc - KonMari.com)

 

Diplomerad coach Stockholm 2018 

Examinerad socionom 2013

 

KONTAKT 

info@solclara.se 

INSTAGRAM 

@rensningscoachen