OM OSS

Tillsammans med inredaren och feng shui konsulten Isabell Svan erbjuder jag konsultationer med ett helhetsfokus - rensa, organisera och inreda för dig som vill ha hjälp att göra större omvandling av ditt hem eller arbetsplats.Vi ser till att den fysiska miljön

går hand i hand med dina behov och den känsla du söker.

Vi håller även gemensamma föreläsningar och workshops om KonMari, Feng Shui och personlig utveckling. Vi har också skrivit en bok tillsammans; Rensa, organisera och inred - för ett liv i balans och harmoni. 

Namnet INREDA LIVET kom naturligt till oss så vi möts i passionen om hur vi kan experimentera med våra hem för att skapa det liv vi vill leva. Hos oss står människans välmående alltid i fokus när vi arbetar med att förändra fysiska miljöer.  

Vill du lära känna oss bättre kan du kika in vår Youtubekanal Inreda livet. Där delar vi med oss av vår kunskap om KonMari, Feng shui med personliga inslag.

CLARA & ISABELL  

KonMari-/feng shui konsulter

FAKTA

Inreda livet är vårt gemensamma namn för det arbete och de projekt vi driver tillsammans, där fokus är på hemmet och livet. Genom våra tidigare yrkesroller som socionom och präst har vi en unik ingång i branschen. 

BOKEN

Rensa, organisera och inred

- för ett liv i balans och harmoni  

ONLINEKURS

Rensa, Organisera & inred - KonMari & Feng shui

YOUTUBE

Inreda livet

MEDVERKAT I

SolClara

Epost info@solclara.se

Telefon +46 761330969

  • Solclara.se
  • Solclara.se
  • Pinterest - svarta cirkeln
  • Inreda Livet

Håll koll på vad som händer hos SolClara! Ta del av inspiration, nyheter och erbjudanden.