13 augusti lanserar jag min första bok!

Uppdaterat: 17 juli 2020

En vårdag 2019 sa Isabell till mig att vi borde skriva en bok tillsammans.

- Om du hittar ett förlag som gillar vår idé så är jag på, svarade jag.

Jag och Isabell brukar alltid drömma stort, för det är bara då som drömmar också kan bli verklighet. När man vågar kika närmare på vad man faktiskt vill göra då kan man också börja realisera sina drömmar. Så här är den nu, vår bok. Våra författardrömmar har blivit till verklighet.

Den 13 augusti 2020 är datumet då boken finns i bokhandeln. Och redan nu går den att förbeställa online! Läs mer och förbeställ boken här. Boken kostar runt 175 kr.


Jag och Isabell är så glada att vi får dela med oss av våra tankar om hemmet och livet i den här boken. Vi hoppas att ni som läser blir inspirerade och får nya insikter om hur hemmet och livet hör samman. Följer du bokens uppgifter kommer du steg för steg omvandla ditt eget hem till en plats för välbefinnande, balans och harmoni.


Ett unikt innehåll

Genom boken kommer du att få följa Vera, Stella och David – tre karaktärer som bestämt sig för att göra den omvälvande resan att rensa hela sina hem, organisera och sedan inreda dem medvetet. Vi presenterar teori som varvas med övningar och ger råd till karaktärerna.


Den resa, som det innebär att skriva en bok, det kan jag berätta mer om en annan gång. Nu tänker jag bara ta in och njuta av stunden. Att jag får knappa in dessa ord på mitt tangentbord.

Till sist, stort tack till vårt bokförlag Semic.


Jublande solhälsningar

Clara


PSST! På Instagram kan du vara med i utlottningen av vår bok? Kika då in min Instagram. Jag och Isabell sänder även LIVE på Instagram nu på onsdag 15 juli kl.19:00 för att berätta mer om boken. Länk här

74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla