Inreda livet - Arbeta med ditt hem i 4 steg för ett liv i balans och harmoni

Att arbeta med personlig utveckling i samspel med hemmet är min och Isabell Svans gemensamma livspassion. Vi vill inspirera människor att skapa hem som känns härliga att bo och vara i. Tillsammans har vi skapat en process som kan liknas vid en resa. Resan omvandlar och utvecklar både dig och ditt hem. Den startar i ditt hem och fortsätter inom dig utan ett egentligt slut. Processen att arbeta med hemmet i kombination med personlig utveckling kallar vi Inreda livet. Den är indelad i fyra steg som leder dig från start till mål. I det här inlägget tänkte vi kort dela med oss av de fyra olika stegen:


1. Skapa målbild för livet

Oavsett vad du önskar för ditt hem är det nödvändigt att du börjar med att skapa en målbild. Det här ska inte bara vara en målbild över hur du önskar att ditt hem såg ut. Den här målbilden behöver även innefatta det bästa liv du kan tänka dig.


2. Rensa med känsla

Genom att göra en grundlig utrensning och gå igenom alla dina ägodelar får du möjlighet att känna efter vad du vill fylla ditt hem med. Begreppet ”Rensa med känsla” använder vi då vi vill uppmuntra dig att känna efter vilka saker som ger dig en positiv känsla. Dessa saker ska du behålla och de andra är det dags att släppa taget om.


3. Organisera för sinnesro

När alla dina saker är organiserade och har ett hem att återvända till när de inte används – då infinner sig en sinnesro i kropp, själ och hem. Du behöver aldrig mer leta efter något och den rutinmässiga städningen går fort och blir lustfylld.


4. Inreda medvetet

Heminredning har en kraft som verkligen kan stötta den du är idag och den du är på väg att bli. Genom att välja inredning medvetet kan du skapa ett hem som känns harmoniskt och personligt. Det blir en plats att längta hem till varje dag.


Jag hoppas det här inlägget väckte nyfikenhet hos dig. Jag kommer återkomma till Inreda livet här på bloggen och berätta mer detaljerat om processen. Jag ser fram emot att även dela de positiva effekter som processen med Inreda livet haft i mitt, Isabells och våra kunders hem och liv. Kika in vår gemensamma youtube-kanal Inreda Livet här: https://www.youtube.com/channel/UCJR2Et0gomSrURV-_mEvyaw


Använd gärna hashtagg #rensningsfest när du rensar ditt hem eller #inredalivet när du arbetar med ditt hem för att skapa ett liv i balans och harmoni. Då kan vi inspirera varandra på resans gång.


Varmaste hälsningar

från mig & Isabell

118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla