Jag lanserar min första onlinekurs: RENSA MED KÄNSLA

Jag blir alldeles tårögd och varm i hjärtat att äntligen få skriva de här. Jag är redo att premiärlansera min gedigna onlinekurs Rensa med känsla - bland kläder, saker, tankar och känslor.


Det är nästan ett år sedan jag påbörjade arbetet med den här kursen. Det är en utmaning i sig att skapa och lära sig bygga en onlinekurs. Att göra det under ekonomisk kris, pandemi och sjukdom har gjort att jag fått mer än smaka på hur det är att arbeta i motvind. Idag, när jag nått målet att färdigställa hela kursen, är jag så glad att jag gång på gång lyckades överkomma mina tvivel och vågade satsa på min idé. Att jag inte tillät mitt dåliga mående med post covid - symtom besegra mig. Kanske kan det ge hopp till dig som läser det här, och som vill skapa förändring i hemmet eller livet, men inte riktigt nått dit ännu. Allt går. Med tålamod, med tid och med tro på sig själv.


En helt unik onlinekurs - för DIG & ditt HEM

Efter att ha samlat all min erfarenhet av att arbeta som KonMari - och rensningskonsult, och lyssnat in mina kunders utmaningar och behov, tror jag mig ha lyckats skapa en värdefull kurs med massor av meningsfullt innehåll. Jag hoppas verkligen du ska tycka om den lika mycket som jag!


Min ambition var att skapa en kurs för dig - som precis som kursen heter - behöver rensa och organisera bland kläder, saker, tankar och känslor. Jag vill erbjuda möjligheten att på ett smidigt och roligt sätt skapa ordning hemma med fokus på långsiktiga resultat. Där det inte handlar om att efterleva det perfekt organiserade hemmet. Utan om att må bra i sitt hem.


Det är en kurs för dig som önskar att hemmet blev din naturliga plats för återhämtning, en personlig oas där du känner att allting runt omkring dig ger energi och gör dig glad att äga. Och som längtar efter den harmoni som infinner sig när alla saker är organiserade på ett sådant sätt så att du enkelt kan hitta dem. Ett lättare liv helt enkelt.


Jag tror jag har skapat något alldeles unikt på marknaden. En välgenomtänkt grundkurs som du läsa in parallellt med att du rensar och organiserar ditt hem. Jag har samlat en gedigen bank av kunskap, vägledning, stöd, inspiration, tips och råd som jag själv önskar att jag hade haft tillgång till när jag genomförde min stora utrensning!


Ett exklusivt medlemskap följer även för den som köper kursen. Så att du kan få stöd av mig men också ha kontakt med andra kursdeltagare. Kursen ska präglas av en tillåtande atmosfär utan pekpinnar om rätt eller fel. Där jämförelse, prestige eller andras negativa åsikter INTE ska existera. Jag kommer steg för steg vägleda dig i att genomföra kursens alla övningar och uppgifter som är kopplade till din personliga utveckling och att få ordning i ditt hem. Du kan göra allting i din egen takt och jag kommer finnas vid din sida tills att du nått ditt slutmål.


Jag ser så mycket fram emot att möta dig inne i kursen!Är du nyfiken på kursen? Snart kan du läsa mer på hemsidan. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev om du vill ha koll på när kursen lanseras och få möjlighet att köpa den till premiär-pris.

132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla