Lär dig inreda med feng shui

Att rensa är ett viktigt steg för ett hem i balans och harmoni. Men när du slutfört din utrensning kan hemmet kännas aningen tomt och obalanserat. Du har skapat en fantastisk grund för att börja organisera dina saker och inreda dina rum! Det är nu du kan börja experimentera med inredningen och forma ett hem för ditt välbefinnande.


Låt mig presentera min fantastiska samarbetspartner: feng shui-konsulten Isabell Svan


För nästan två år sedan träffade jag Isabell för första gången. Vi hittade varandra på Instagram då vi båda var nyfikna på att träffa andra egenföretagare inom branschen. När jag upptäckte Isabell märkte jag snabbt att vi delade syn på hemmet. Jag minns att vi redan vid vår första träff började prata om att gemensamma projekt och drömma oss iväg. Isabell har sin bakgrund som präst och hade nyligen gjort en liknande resa som jag själv – vänt upp och ner på hela hemmet och börjat utforska ett nytt sätt att leva. Isabell är en människokännare och vill inreda rum för själen. Det var en av anledningarna till att hon vidareutbildade sig och började arbeta med inredning/feng shui.


Jag tycker feng shui är det mest naturliga valet för att lära sig inreda och skapa en vacker och hemtrevlig atmosfär som går hand i hand med din personlighet. Isabell är certifierad feng shui-konsult och på hennes hemsida hittar du Lilla feng shui skolan. Där kan du lära dig om de olika verktygen som används i feng shui – och det bästa av allt, det är helt gratis!
LÄNK HÄR: https://isabellsvan.com/lilla-feng-shuiskolan/Vi hörs snart igen!


Varma solhälsningar

Clara

190 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla