Mina Clas Ohlson-favoriter för att organisera köket

Organiserade skafferier och kylskåp är ju riktigt smaskigt ögongodis, och det betyder också mindre matsvinn och sparade kronor. Jag älskar att öppna mitt organiserade skafferi på morgonen, och ännu mer älskar jag när förvaringen är praktisk och underlättar vardagsbestyr. Ni är många som frågat var jag köpt förvaringen som finns i mitt kök, så här kommer ett svar till som är sugna på att fixa i köket!

Nästan alla förvaringsprodukter i mitt kök kommer från Clas Ohlson. (Det här är inget samarbete). Jag tycker bara om att lyfta fram produkter och företag som levererar praktiska saker som också faller mig i tycke och smak. Dessa är mina favoriter:


Skafferiet

Förvaringsbruk, Coline

Finns i olika volymer och former, alla är fyrkantiga, lätta och stapelbara, vilket jag älskar. Använd dem som passar ditt skafferi bäst! Kom ihåg att exempelvis ta hänsyn till hur stort mjölpaket du brukar köpa innan du bestämmer vilken volym på burkar du köper för att hälla mjölet i.


Dymo-etiketter

De syns inte på dessa bilder, men jag märker nästan allt med etiketter från min dymo. Mest för att det är snyggt och lite för att öka chanserna för att sambon ska förstå den logiska ordningen hehe...


Kylskåpet

Förvaringslåda för kylskåp, Coline

I kylskåpet använder jag genomskinliga förvaringslådor för sådant som vi plockar fram dagligen, så som smör och pålägg. Kylskåpet hålls organiserat och rent av lådor. Och just i kylskåpet passar det bäst med genomskinligt. (I skafferiet hade jag valt trä/färgare för att dölja, men inte i kylen för det är helt enkelt härligare att se allt där.)


Kylskåpsförvaring för burkar, Coline

Egentligen till för läskburkar, men perfekt djup för mitt kylskåp och för att kategorisera grönsaker, burkar och konserver. Har vi kalas hemma kan jag överraska med att stapla dem på varandra till en läskautomat, enkelt partytrick!🥳🥤


Att rekommendera plastprodukter tar delvis emot, men till förvaring av livsmedel är det oundvikligt eftersom det är säkrare och går lätt att hålla rent.


Till sist så måste jag ju även säga det...

Äkta ordning kommer alltid från att personen i fråga har rensat. Alla andra bilder är fejk. Ni vet när överflödiga och o-fotogeniska saker döljs bakom kameran. Så jobbar vi inte här! Börja med att gå igenom och rensa skafferi och kyl, så du vet vad du har. Redan då har du kommit mer än halvvägs till att skapa en fin ordning i köket. Sedan kan du krydda med praktiska produkter för att få till en där äkta wow-känslan!😍


Lycka till!672 visningar0 kommentarer