SolClara startar en blogg!

Jag är så glad för att äntligen ta steget till att starta min blogg! Förra sommaren började jag skriva på min första bok tillsammans med feng shui-konsulten Isabell Svan. Det väckte en del inom mig som jag helt hade glömt bort - min glädje för att skriva. Det är så fantastiskt vad som kan hända när man bestämmer sig för att göra något nytt och helt galet, så som att börja skriva på en egen bok.

Bloggens syfte är att få formulera allt möjligt som rör sig i mitt huvud och dela med mig av min kunskap och passion för att rensa, organisera och inreda med fokus på välbefinnande. Jag kommer skriva personliga inlägg men också beröra tankar och känslor i allmänhet som är kopplat till hemmet och de saker vi äger. Jag vill fördjupa mig i psykologin bakom att rensa och beröra alla de frågor och dilemman som mina kunder stöter på när de omvandlar sina hem. Självklart kommer jag också bjuda på tips, idéer och inspiration för att organisera och inreda - för inre tillfredställelse och yttre funktion.


Jag hoppas bloggen blir ett forum där jag får komma närmare er som är intresserade av samma ämne och där jag får interagera med er som följer mig som företagare, föreläsare, KonMari-konsult/ordningskonsult. Om något inlägg väcker din nyfikenhet så kommentera gärna!


PS. Den 13 augusti 2020 lanseras vår bok Rensa, organisera och inred - för ett liv i balans och harmoni och väldigt snart går den även att förbeställa!


Varma solhälsningar

Clara

109 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla