Styling-projekt med Isabell

Tänkte dela några före-/efterbilder från helgens arbete med Isabell. Uppdraget var att få till en välkomnande känsla på två uteplatser till ett hus som ska säljas som renoveringsobjekt. Vi har använt så mycket som möjligt av kundens egna möbler och saker då vi hade en låg budget att förhålla oss till. Här har ni resultatet! Visst blev det stor skillnad? Som ni ser går det skapa en trevlig känsla bara av att städa, rensa, möblera om och tillföra små detaljer.  


FÖRE Stora uteplatsen EFTER Stora uteplatsen


FÖRE Uteplatsen vid entrén EFTER Uteplatsen vid entrén

FÖRE EFTER


FÖRÄNDRINGAR VI GJORDE FÖR ATT SKAPA EN TREVLIGARE KÄNSLA PÅ UTSIDAN AV HUSET:


PLOCKADE UNDAN SAKER. Vi tog även ner hyllorna från väggen, hängaren för vattenslangen, krokar etc.  

MÖBLERADE OM. Vi ställde alla stolar runt bordet och tog bort soffan för att skapa en inbjudande känsla för middagar i kvällssolen. Satte dit en fotölj med sidobord för att skapa en myshörna. Vred på blomsterarrangemanget för ett bättre energiflöde.   

• TILLFÖRDE TEXTILER, VÄXTER OCH LJUS. Vi valde duk, kuddar, pläd, ljuslyktor, dörrmatta, krukor och sittdynor i natur och grått då huset redan tillför mycket färg. När man stylar inför försäljning är det mest attraktivt att använda sig av neutrala färger. Vi planerade flera olika växter i krukor av olika storlek och form (men i enhetlig färg). 

FIXADE PÅ INSIDAN AV FÖNSTREN. Det är lätt att glömma att man ser in i bostaden när man fotar uteplatser. Vi bytte till neutrala vita gardiner, satte några växter i fönstren och såg till att flytta på möbler och saker som kan komma att störa bilden.

BOKADE TRÄDGÅRDSMÄSTARE. En viktig detalj för ett trevligt helhetsintryck är att klippa gräsmatta, buskar och rensa bort ogräs. Även göra ingången vacker med en ordnad brevlåda, dörrdekoration, blomsterarrangemang och en synlig siffra på huset så att man känner sig säker på att man har kommit rätt.    


Isabell & jag älskar att rensa, organisera och inreda med feng shui. Vi har så himla roligt när vi arbetar tillsammans och i mötet med alla fantastiska kunder! Tillsammans har vi även skrivit en bok.


Hoppas ni blev inspirerande! 


Varmaste solhälsningar

Clara

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla