Varför du INTE ska gömma stöket i skåp och lådor!

De flesta hem är ganska städade på ytan, men börjar man öppna skåp och lådor så visar sig en helt ny sida - hemma hos de flesta faktiskt. Är du också den som panik-röjer minutrarna före du får besök? Alltså kastar in allt du ser och som ligger framme in i en garderob, skåp eller låda som går att stänga om.

Jag vet att det kan kännas skönt att få "ordning" i stunden, men det dröjer inte länge förrän snabbröjningen ställer till med mer problem än njutning. Alla dessa gott&blandat-utrymmen är boven till att du veckan efter inte hittar dina saker, och stressad springer omkring hemma, river runt i skåp och lådor fast än du borde varit någon annanstans - för länge sen. Så, låt oss konstatera att det enda problem du löser med panikröjning är att ingen ser den kaos-känsla som ditt oorganiserade hem orsakar dig.


Inte ens en dörr kan stänga ute negativ energi

Inom feng shui pratar man om energier, och faktum är att för mycket saker, och framförallt om det ligger i en enda röra, är den värsta energitjuven av dem alla. Oavsett om stöket är synligt eller osynligt vid ett första ögonkast så påverkar det känslan i dina yttre och inre rum.


Är du trött på att ditt hem slukar onödig tid och energi av dig? Gå då igenom dina saker och börja rensa! Jag önskar flera gånger i veckan att jag hade ett trollspö och en riktigt vass trollformel att erbjuda, men icke! Jag kan dock erbjuda ärlighet och redskap för att gå från kaos till harmonisk ordning hemma. Och om jag ska gå rakt på sak: Prioritera förändring framför snabba lösningar - det är det enda som kommer funka! Kaos-känslan kommer annars förfölja dig livet ut. Det finns inga genvägar till att skapa ett harmoniskt och organiserat hem. MEN det finns redskap, riktigt vassa sådana faktiskt!


Dags för livets rensningsfest!

Det finns ingenting som är mer effektivt, om du vill uppleva äkta harmoni och ordning, än om du tar dig tid att organisera ditt hem från grunden. Ta ett område i taget, och steg för steg kommer du skapa långsiktig ordning i hela ditt hem. Och jag lovar dig, det skapar magi på riktigt!
Behöver du en liten lätt knuff i rätt riktning? Registrera dig till min GRATIS MINIKURS i att rensa med känsla!340 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla