top of page

LOVORD

Lovord från människor som jag har fått äran att vägleda, hjälpa, föreläsa för eller samarbeta med. Tack för att ni hjälpt mig att utvecklas i min yrkesroll och som person. 

Clara var hos mig under en period av fyra dagar. Hon har ett otroligt lugn, otroligt strukturerad och otroligt effektiv samtidigt som hon har en medkänsla med människor när hon är i deras hem och har sina städfester...jag kunde inte ha önskat mig någon annan än Clara i mitt hem under dessa dagar som stöttade mig under hela processen. Hon såg mig både gråta och skratta men hon hade ett lugn som speglade av sig på mig under dessa dagar som jag upplevde var kaotiska och otroligt intensiva. Jag kommer aldrig mer köpa någonting jag inte behöver eller någonting som inte gör mig lycklig. Jag är otroligt tacksam för dessa dagar som jag hade med Clara och otroligt tacksam för hennes tålamod.

Olivia, Umeå 

Privat konsultaiton 

Clara engagerade och inspirerade deltagarna och hade en ständig närvaro under sin föreläsning. Vi uppskattade att hon på ett tydligt sätt kopplade rensning till frågor som livsmål och värderingar. Vi skulle varmt rekommendera Clara till andra nätverk och organisationer.

Annie Lindmark

Samarbete med W.Empowerment

Första städmetoden som har hållt mitt hem i ordning flera månader efter jag är klar. Att få ha Clara vid sin sida under hela resan var guld värt. Som gett en hjälpande hand och bidragit med alla sina tips för att jag verkligen skulle få ett hem som passar mitt liv. Nu flyter vardagen mycket lättare när man vet vart allt finns och all tid man ägnat åt att plocka tillbaka grejer är borta.

Linnea, Mjölby

Privat konsultaiton 

Fantastiska Clara!!! Så pedagogisk och tydlig, du gör det verkligen enkelt att förstå hur man kan komma igång med utrensning och skapa långsiktig ordning och space.. <3 Tack ser verkligen emot fler föreläsningar och workshops med dig!

Irini Dougias Andersson

Samarbete med Yogansa studio

Vi på Hälsohuset i Linköping har haft förmånen att samarbeta och ha ett event med Clara om KonMari-metoden! Ett lyckat och fullsatt event med mycket nöjda besökare! Ser verkligen fram emot att se och höra mer om Clara. Kanske tom ännu ett event framöver!!

Monica Johansson, Linköping

Samarbete med Hälsohuset

Claras upplägg av eventkvällen fick mig att reflektera över många tänkvärda saker, inte bara om mitt hem utan också hur jag vill leva mitt liv där städning och rensning är grunden. Det var en facinerande insikt hur städning/rensning kan ha en djupare påverkan på mitt liv och mitt sätt att leva.Clara lyckas genom konkreta och handfasta exempel inspirera oss alla till hur vi redan idag kan förändra våra hem och liv. Jag har påbörjat min städresa och kommer fortsätta att fördjupa mig i KonMari metoden tack vare Clara.

Cathrine, Stockholm

deltare i event/inspirationsföreläsning 

Clara föreläste på Maricare Hälsocentrum och vi hade fullsatt med supernöjd publik. Roligt inspirerande och tänkvärt. Clara bjuder på sig själv och är en duktig inspiratör. Tack!

Mari Mohlén, Stockholm

Samarbete med Maricare hälsocentrum 

bottom of page